jempot masok !


Click here for Myspace Layouts

Sunday, 29 May 2011

okehh , i'm boring pluss hungry = no main topic tonight

assalamualaikum . . . .
okehh , i'm hungry now .
foods come to me please .
abah ohh abah , cepat balekk,cek lapaq nihh ,
nanak burger depan dinas tuhhh,

yeah boring , boring ,boring , boring
nothing else to do , except typing using the keyboard ,
keyboard don't mad at me please . . . . .

esok nak buat apa ?
i'm blurring ,
wanna sleep ,but i'm tired sleeping all the day. . . .
okeh,okeh ,
damn , aku tak dak  idea nak tulis apa .
see you .
bye dear.

nothing gonna changes ME .

Assalamualaikum . . . .

selamat petang ( gedik ) .
hello semuanya (dh melampau nihh )
sihat tak ( dah ! cukop )

dah ! dah !
okekekeke .
orait,tadi aku study sikit pasal pendidikan islam ,bab adab .
adab menjaga orang saket ,done with that .

maybe pas selesai post entry nihh ,aku menyelak biology reference book pulakk ,
hey,hey ,
kemon kemon ,
aku spm taon depan okeh ,
spm penentu masa depan aku ,
samada keja kilang ja ka or further my studies to university ,
okeh,i prefer the second one .
gonna changes my entire life ,
aku nak jadi pakar psikologi taww ,
jangan memain ,
aku nak posting pi tanjong rambutan taww . .
thats why aku kena marathon dari sekarang , aku takk boleh siakan hidop aku sepanjang
hampir 16 taon nihh .
then ,
my parents okeh,
aku kena balas jasa mereka walauponn
aku taww jasa mereka tak akan pernah sesekali terbalas oleh aku ,
mereka dah terlalu banyak berkorban jiwa raga untuk aku ,
anak depa yang tembam nihh ,
tembam tembam ponn hot  !


yeah ,sekarang memang aku dah totally berubah .
aku takk macam dulu ,
pelajaran aku dah letak jaoh.
no , no ,
aku kena bawak diri aku lalui balek apa yg aku lalui masa form 3 dulu ,
aku tak boleh abaikan pelajaran .
spm dengan pmr berbeza ,bagai langit dan bumi .
masa form 3 ,semangat aku laen, takk macam form 4 .
form 4 aku terlalu enjoy ,YANG TERAMAT .
 

jangan pear , jangan
ang gila ka apa ,
benda macam ni takk boleh maen maen ,
spm weyh , SPM !

aku tak boleh ada komitmen laen dah , especially when it comes to love ,
ohhh , ohhh ,nevermind ,saya anti COUPLE ,
tapi pikiaq pikiaq balek ,who cares right ?
selama ni tak ada sapa yg terhegeh hegeh mintak couple kat aku ,
so.,
aku nak pulon risau watpa , 
cuma aku sedang berusaha men - TERMINATE feelings aku kat MR.L sekarang ,
hopefully it works ,yeah hopefully ,.
not hopefully , but INSYALLAH .
in meanwhile , in my super duper simple life ,aku dah belajar daripada
banyak pengalaman hidop ,samada aku sedar atauponn takk ,
nak sebot satu satu memang banyak ,
but i'll try .
okeh ,
dalam diri kita memang ada banyak kelemahan ,
yang tuhh memang kita takk boleh nafikan,not at all ,
but . bagi aku ,kelemahan tuhh lahh ,yang akan bawak kita ke depan ,
jangan sesekali kita sesali dengan apa yg kita ada . . . . .
ALLAH S.W.T MAHA ADIL , ALLAH S.W.T MAHA PENYAYANG , ALLAH
 S.W.T MAHA MENGASIHANI ,
segala yg terjadi ada hikmahnya ,
percayalah pada ketentuan ALLAH S.W.T .


then ,
jadilah seperti katak yg pekak ,
aku pasti kebanyakan org dah penah baca alkisahnya
sepanjang zaman sekolah rendah ,sehinggalah naek form 3 ,
ada saja budak budak yg suka sangat hina aku , herdik and many more,
memang aku sedih , tersangat sedih masa tuhh ,
tapi makin lama , aku dah terbiasa ,aku buat tak tau ja kt depa ,
aku pikir ke hadapan .,
biaq pi kat depa,
akhirat penentu segalanya okeh ??
aku jadi seperti katak yang pekak bila pmr makin dekat ,
masa tuhh ,aku dah tak peduli dengan cakap cakap org ka sekeliling,
lantak depalahh ,
pmr depa jugak yg nak tergagai ,
depa jugakk yg nak malu ,
so ,
hasilnya ,
ALHAMDULILLAH ,
STRAIGHT A'S IN MY PMR ,
aku pelok mak aku masa tu jugak kt anjong seri ,
macam kebahagiaan milek aku sorang ja masa tuhh ,



apa yg aku tegaskan kat sini sebenarnya ,
kita hidop untuk diri kita ,BUKAN untuk diri org laen ,
apa gunanya kita hidop kalu KITA BUKAN KITA ,
aku harap ampa paham maksodnya ,

okeh lah ,want to continue with biology
see you .

bye dear.

Saturday, 28 May 2011

memories aren't hard to REMEMBER , its hard to FORGET

<3 perfect four
<3 u are the music of me
<3 trio

<3 When memories are gone,we started to miss it

<3 we call her cenget , and we don 't know why ,
the only that we know,we love
her





<3 moments becomes forever



<3 smile for me




<3 appreciating them



<3 moments that i miss




<3 lolipops love

<3 lifetimes friends

<3 endless love

<3 my dear

<3 sometimes,
happiness come to us
naturally.




i love you <3

aku ingin saat seperti DAHULU

Assalamualaikum . . ..

okeh ,sekarang aku lapar ,but later aku gi melantak burger ahh.

apa yg aku rasa skunk ponn aku tak tau,
yeah ,berbeza yg teramat dengan apa yg aku alami
dulu .
things change dude ,
and i changes to .
a lot .
dulu aku taktau wth tuhh apa ,
skrg aku dh tw,
nonsense .
dulu aku blurr nak mrapu mrapat kt belog aku,
but skrg ,wow ,i'm hot !
dulu masa form 3 aku asyik kena buli dengan 2 ekoq malaun ni,
skrg ? hahahaa
akulahh megahh !
dulu waktu cuty , tangan aku merayap nak selak buku ,
skrg ,tangan aku merayap pegang keyboard lappy.
you know what ,dulu time subjek bm and bi ,
best siot ,
idea aku nak buat karangan mencurah curah ,
naek ja form 4 ,
aku ternganga sampai ayaq liur boley meleleh berliter liter.
maybe naek form 4 ni ,2 ekoq malaun tuhh takk sekelas ngan aku,
so,
semangat aku takkk naek ,
sedar tak sedar,malaun malaun tuhh lahh
yg buat aku semangat ,
takkan lahh aku nak bg depa buli aku tetiap hary .
haish ,

okeh ,
budak tepi aku ni dah sebok nak guna lappy .
see you.

bye dear.

Friday, 27 May 2011

its open tonight

Assalamualaikum . . . .

aku penat , so cuti 2 minggu , nak rehat ,nak tidoq ,nak ,,nak , ,
macam macam nak ,
okehh ,
aku rindu kau bodoo .
tapi aku tak mau nampak muka kau ,
takott tak boley tahan ,
aku pi buat gedik depan hang pulakk .
ceihh , yeah ,
aku memang muka tak malu ,
sebab tuhh official blog aku khusus
untuk org yang muka takk malu
heyy lahh
citer na-o-mei dah start .
biaq ja .
yang penting aku boley ngadap muka ady putra yang comey loteh tuhh.
okeh okeh . . . .
tak tahan dah nihh
i miss u like i miss my bantal busuk ,wahh ,its smell .
apa lahh plan aku masa cuti nihh
tidoq ? nope !
tidoq bukan plan aku koz ianya dah jadi hobi aku . hahahah
hurmmm . . .
cuti nihh , just ciapkan projek n.i.e akuhh ,
then ,
ciapkan cerpen aku .
so ,done !
okeh lahh,nothing much tonight .
see you .

bye dear.

p/s : ilysm mr.L

Thursday, 26 May 2011

public topic today ( no , yeah , feelings are not considered as a topic )



yeah , i know ,it's me



memg susa aku nak post entry yg ada kaitan dengan feelings nie .
so why not we bring it up today ?
tengok gambar kat atas , then imagine my life .

ya . aku salah .kau tak salah ,kau memang tak salah dalam hal ni .
aku punya salah ,
jangan risau aku tak benci kau ,
cuma sayang kau ja .
jangan marah taw.

tak pe  ,
kau tak faham ,
janji aku sorang faham ,
kalau kau faham ,
kau akan jadi bengong yang teramat .
perasaan aku memang akan buat orang bengong especially kau ,
kau tau , bangun pagi ja , kau lahh orang ketiga yang aku ingat
bila nak pegi skolah ,aku arap aku takkan jumpa kau arituhh ,
senang citer ,aku harap kau tak datang langsung .

oh yeah,its sound nerd and easy ,
bila aku nampak kau senyum ,macam nak nanges ponn ada ,
sebab aku tau kau bukan senyum untuk aku dude ,
aku harap kau paham apa yang aku rasa , tapi pada masa yang sama aku harap kau tak paham langsong,never .
sekarang,aku rindu kau ,TERSANGAT
tak pa ,aku paham,kau tak rindu aku ,
TERIMA KASIH MR.
and sekarang jiwa aku kosong ,tak da apa apa perasaan , aku rasa kalu org buat lawak tahap antarabangsa ponn ,aku tak gelak , aku nanges ,
yeah aku makin sensitf sekarang ,
aku tak kuat macam dulu .
memang aku tak kuat .
maaf , ayat dan bahasa aku malam ni terlalu skema tahap gaban,

aku harap harini hari terakhir aku nampak kau ,yeah , memang ponn sekarang kau buat tak tau ja bila terjumpa aku .. aku tak wujud depan kau , banyak lagi yang aku perasan ,
tapi aku saja gedik pi cover cool .
dulu kita ok ok ja , sekarang ?
ko ko .
nevermind, forget the past
kau ponn mesti nak go on dengan hidop kau .
 

eh kau , jangan risau lahh , aku tak marah kau ,
bertambah sayang lagi ada lahh ,
tapi kau dah benci aku infinity pluss kan ,
tak pa , tak pa : )

okeh ,cukop setakat ni ,takot rumah aku banjir pulak .
okeh aku tak layak cakap pasal hati and perasaan ,
sebab sumanya dah beku .

bye dear.

Sunday, 22 May 2011

NUR KASIH TERKESAN DI HATI

ASSALAMUALAIKUM . . . .
aku nak cecite pasal kemarin nihh .

syahdu <3

nampak tak ??? okehh ,semalam sekali lagi aku hang out ngn mak and lil bro aku kat giant landmark central . .selang 4 hari pas tengok kongsi ,kami g tengok filem yg kat atas tuhh,NUR KASIH THE MOVIE , , 
YA ALLAH,aku tersebak ohhh lam cinema semalam ,sedey meyh .
sambil gigit gigit popcorns , srupp ayaq pepsi,wahhh ,memang syahdu pluss terbaekk , ,T_T
kalo nak taw filem nihh merupakan penamat ataupun ending kepada kisah cinta ADAM DAN NUR AMINA ,
time adam saket tenat tuhh lahhh ,aku rasa tersentap gilerr ,
akuhh tak sangka filem ni ley buat aku sebak weyh ,mantap ohh ,REMY ISHAK,TIZ ZAQYAH AND FIZZ FAIRUZ berlakon,memang menjadi .Anyway pelakon laen ponn bagoss jugak .
yang bestnyerr,shooting suma buat dekat JORDAN .
cantekk sangat weyh , .
ampa semua memang patot pegi tengok filem nihh,NUR KASIH THE MOVIE . .pegi taww !! 
satu je ,
kemarin kami dapat seat kat tepi lahh ,
tengah dah full ,
tapi ok lahh ,
strategik jugak .
jadi,macam biasa lahh kami ,nasi kandar hussein,game(aku and lil bro sahaja,hahehheh),pasaraya besar giant,hehehehe
paham paham lahhh sniri ,
abes satu giant kami tawaf.
brapa pusingan ponn tak tau .

p/s : i heart my mom and lil bro <3

okehh.
sampai sini dulu ,
see you

bye dear.

Friday, 20 May 2011

my BABY

my baby <3
Assalamualaikum ...
tengok ! hensem tak ?
sekarang aku dah obses dengan dia,fanatik yang teramat !
hahahhhha,tetiap ari aku search you tube,search fav song aku,
baby.
never say never.
somebody to love.
best laa baq ang .he's so gorgeous,ohh .
macam mana boleh minat ponn tak taw,maybe pas aq tengok music video somebody to love kott.
hai lahh baby,i love you.
justin bieber was born to be somebody .
i love him,i love him.



bye dear.

Thursday, 19 May 2011

hohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! modern maths membuat ku jatoh cinta padanya

assalamualaikum . . .
harini aq sengeh melebaq mcm kerang busuk yg menjadi wangi . .
sebab ??
sebab modern maths yang aku cintai !
gila babang senang dude ,wat exam  macam kebahagiaan dalam kesenangan (modified cket title lagu shahir ) . . . banyak jugak soalan form 3 yg kuar and alhamdulillah , aku boleh jawab .and lega jugak koz mid year exam dah FINISH !  boleh lahh aq qada balek masa tiduq aq. . tapi aq rasa sblom exam ponn aq tiduq 12 jam sehari ,selamaa sebulan , , , ,boleh buat kulim guiness of book record ,ngada betol aq , ,
bytheway ,
harini aq tak pi tuition add math,saket pinggang yang teramat ,so,makcik zana dok menengung soqang2 lahh ngn pakcik kerol ,,dasat !!! . .
haissh . .satu ja aq pelek ,before exam aq malasss giler nk buat revison and selak buku,but lepas exam nihhh,gatai ja tangan aq nak bukak buku bio,add math ,napa lahh tak jadi camni before exam ,?????
weirdoo,
hmmmmm,
cuti 2 minggu ni .maybe ,not maybe lahh,conform aq nak cover balek semua subjects , harus plus mesti ! spm taon depan oiiiiii . . . .and i'm taking 9 subjects , ohhh ! ohhh ! ,INSYALLAH ,i'll do my ever best ,.. .
okeh,sampai sini dulu,nak modified blog satt ,see you .

bye dear.

Tuesday, 17 May 2011

LU LANGSI , LU MATI

my hero <3
assalamualaikum . .
wahh ! wahh ! tengok tajok entry harini n gambar poster tuhh skaly . my hero dude !
okehhh,kelmarin aq hang out ngn mak n lil bro aq oooo.kami g tengok movie kongsi ...mantap gila ahh shaheizy sam blakon !! terbaekk !
memg lawak movie nihh ,terkehkeh adek aq gelak smalam dlm cinema smbil mkn sandwic egg n cheese dya , mak aq pulak enjoy gila tengok movie tuhh sambil share popcorns ngn aq . thanks a lot to her  . . . .kami amek seat f 16,17,18 yg bley dikatakn agak strategik.
syahdu giler dok lam cinema smlm ,sejuk ,movie ponn best,pekena ayaq pepsi g,
aq memg tersangat syorkan org laen tengok movie ni .  .seriously takkn rugi walaupun ticket price untk kami 3 org ringgitmalaysia 27
p la tengok !!!!
but ,sblom tuhh,kami masok game lahh ,yg aq nihh ciap g beli potato spring depan entrance wayang . .masa nk balek pulak p makan dulu mee sizzling .adek aq ja laen,p mkn black pepper rice .
kesimpulannya,yesterday was the day ever with my jantung hati !!!
okehh,sampai sini dulu

p/s : terima kasih mak sebab dah wat cek ngn adek sqonok gila smalam . .i love you plus infinity plus . terima kasih adek sebab first time bg kaklong dok tengah lam cinema.i love you.

bye dear.

Monday, 16 May 2011

happy INFINITY PLUS today

assalamualaikum . . .
tengok tajok entry arini punn dah sengeh melebaq (kedah pekat) . .
harini 16 mei kn ,soo skolah aq,suma skolah lahh senang wat celebration untk teachers .
fuhhhhh ! memg the best teacher's day ever lahh. mula2 tuhh aq ngn farah kna bg pen untk ckgu2 ,,,then aq bg belah cegu laki . . hmmm
kna sakat ngn sir tan . hahahhaahha. . malu ahhh...tapi bez lahh tadi .Ada sukaneka kt padang n dewan terbuka . .but disebabkan aq malaihh nk take part,melangut ja lahhh ngn zana n zaty . . aq ni bawak bju pj saja ,malass ahh nak changes .ponatt.
then,
kat dewantertutup ahh paling gempak gila babang . . students duet ngn cegu,shuffles,its da best u know,n acra utama,catwalk plajar ngn guru ,.
bangga ohh ngn makcikmakcik aq,syafira n syafinaz koz menang . kalo lahh ampa tgknely jalan . . .memang salut ahhh ,persis TYRA BANKS . . tabek ohh sama dya . .terasa auranyerr .. .nely dpt third prizes n then tasha first prize . . .superb ahhh depa makcikmakcik aq ni . . tekak aq ngn zana mcm nk terpelanting kuaq koz sorak kt siblings kami , ,punya lahh kuat ,tambahtambah g sora aq yg merdu bak buluh perindu nie . . abeh org terpesona . . thums up kpada suma warga upper six n pihakpihak yg terlibat sebab dah berjaya hari guru taon ni yang paling superb . . .all of them are the best, , ,
oke lahhh,sampai sini dulu,see you.

bye dear.

Sunday, 15 May 2011

everthing goes WRONG today

assalamualaikum . .  .
haissh .. harini aq malass giler nak posting. ni suma koz otak aq dah blurr tahap babang pas wat add math tadi,masin betol mulot aq.add math memang susa ponn.. .haaaaaaaaaaaaaaa. . .ikotkan hati tadi,aq nak gulingguling ja lam kelas.kot lahh ley dapat jawapan.(apa punya mereng lahh) . ...
sumpah aq cakap,memang susa gilerr,tak tipu aiyy.macamnakpecah pala otak aq.micro sd ponn dah burst . . . .
memang serba tak kena lahh harinii.tension betul.agaknya apa la result aq nantyy,haish no komen lahh.

heyy ! heyy ! esok hari guru meyh . hahahahh aq ngn farah kena bg pen kat cikgucikgu . . .nervousnyerr,pala otak aq . .haahaha.nely ngn tasha da catwalk sok ngn cegucegu.tak sabaq aiy nak tengok depa . . .
tengah tengok MENTOR ni,oo!oo! boley tahan best lahhh.skunk nak tengok ratna,protege afdlin shauki.nak vote untk dya lahh.. .kuikuikui.dye nyanyi lagu mulan jameela,tajok pa ntah ngn lagu seksis by anita sarawak .
oke lahh.nothingmore to say babe ,see you.

bye dear.

Saturday, 14 May 2011

yaa .saya ngaku,saya malasss

assalamualaikum ...
hmhhhm
apa suda jadi ya dengan janji aq nk wt exercise add math tdi ??? buat tuhh buat . .haishh . cuma terstop awai jaaa.layannn citer SEJADAH KAABAH ni haaa
syahdu sungguh ,sob,sob,sob,sob. . . .
back to main point,AKU MALASS,aq pun tak tau nape lahh bole jadi malass cmnie . setan.setan. go away !!
macam mana lahh aq nk wt bg setan ni berramboihh .
k lahh tak taw na tulehh pa dahh.blurrr.see u
bye dear.

add math buat saya risau

assalamualaikum .
haishhhh,sperti yg aq story td,add math memg wat aq risau,aq dah wat exercises n telah pun try utk paham konsep n formulanya. then aq kol my makcik zaty ..story2 and then dya soh aq bukak balek buku latihan aq ngn sir chu . .mcm mana lhh aq tak terpk menda tuhh kn . . so,after ikot tips yg makcik zati bg,alhamdulillah,ada kemajuan ckit . . hehehehehe,thanks alot to her ,
hmhmhmh..ckp sal add math,tringat pulak aq masa primary skul dulu.masa tu,bley dikatakan aq berada lam tahap yg lemah lam subjek math , , ntah mcm mana pulon pnya pulon,dpt lahh b lam upsr ..tu pon aq nanges koz tak dpt capai target untk dapat a  . then stat pom 1 ,stil same aq punya tahap,then naek fom 2,bole laaaahhh.stat fom 3 ,tergulingg guling cket sebab bnyk topic yg aq tak dpt nk tngkp . .
takott ahh masatuhh.yela pmr wpa bulan ja g . .
but lucky me ,disebabkn family aq terutamanya mak aq bg dorongn ,"makcikmakcik" aq supot aq ,alhamdullilah ,
aq dpt a lam suma subjek ,
usaha tangga kejayaan !!!
aq nk g ciap2 smayg .
see u

bye dear .

Friday, 13 May 2011

add math my SAYANG!!!

Assalamualaikum .. .
smlm aq x dpt posting coz blogger da prob,huhuhuhuhuh.
rasa gian pulak nak menulis .hmhmhmh ,ni pun sat ja ,jap g aq nk wt exercise add math.esok second last paper ! actually aq dh buang masa bnyk okeh . maen,tiduq,maen,tiduq and paling penting berblogging,berfaceboooking . hahahahahaahah .tiada kesedaran sivik !
harapharap n insyallah aq bole buat esok . amin . . haishhh . .takot ohhhhh . formatif rito aq x gagal,still lulus n mtk2 lahh sama kali ni . . bukan apa,aq nmpk add math tuhh mcm sng,NAMPAK je lahhh,but kekadg aq bole lupa formula2 penting . hmhmhhm,wat to do ???  rasanya micro sd lam pala aq ni dh penoh kotttt . . . . . 
YA ALLAH,bukakanlah minda aq esok.amin.
hmhhm.gtg .see u later,want to proceed with add math exercises .

bye dear.

Wednesday, 11 May 2011

assalamualaikum . .
aww ! aww !
harini chemistry sng lahhh .alhamdulillah...
tadi kat skul aq wt exm ngn pnoh senyuman n tawa . . . aceceh ! ta ngantok lgsong , suma yg aq bca kuaq , tapy bg aq,yg to x menjamin lgsong aq punya A.  berserah ja  lahhhh,dpt b pon cukop dqi dpt G   . .stg pukoi 6.15 , aq tuitionn add math,jmpa lg ngn toknek zana ,pakcikk kerol pon nk my .
sesaja upload pic niy . .bkn saja pon ,SENGAJA ,nak nunjok yg aq amek spm taon dpn . .hahahhhh ( gelak nenek sihir ) . .mcm PUAKA ????
AWW ! takot lahhh . .spm taon dpan,aq bnyk maen skunk , tiduq toksah habaq lahhh, peta malaysia sumaa ada kt pillow aq  . . haish. . ni wt aq ngntok ..
nk tiduq lu lahhh ..rehat sat sblom p tuition . .
by dear .

PHYSICS buat saya LAPANG DADA harini

assalamualaikum . .
mengapa ! mengapa !
mengapa physics buat saya nak tido harini ??
sampai nk tercbot tudung cek menjwbnya . .
ta susa sgt , ta sng sgt .  .
fiftyfifty perhaps ?? haishhhh,... tenang cket arini koz budakbudak si penceria kelas gak ada ....p kawat formasi lahhh kt paya besaq ,,,arap2 depa menang   . . amin. .
btw,
esok exam chemis,then add math , and then math mode, micro sd lam pala aq ni nk burst dh  . .aty kna format balek lahh nmpknya. .kena restore balek ,, nevermind , i'll do my best .
tapy takot jgk lahh kt add math . berbagai kna ingt.
tak terrmasokchenis lagy.molar mass lahh,no of mole lahh.i hope my head not gonnna to explode extremely .okeeeeyy..
gonna end the post . wanna met with picnic
bye dear..

Monday, 9 May 2011

KILLER !!!!

assalamualaikum...
seperti yg aku jangka , biologi memang membunuh  aku qini . . tapy , alhamdulillah lahhh .. boley thn soalannyerrr .. .aku sampai nak bersila ataih kusi . . . .nely , kira bagoih lahh . . ciap wt regangan badan lg kt tmpat dya ,tasha ??? ciap membuat peta lg ataih question paper  .. .yg pleknyerrr  . . sham bole ciap awai lg dqi aq . .tahniah wt beliau !!! pen faber castell aq smpai 2 btg abes ink . . .omg !! esok exam history , but aq dh bca dh . . heheheheheaa . .tawakal jea lahh esok ,its better than nothing ,,,,mesopotamia ohhhh mesopotamia , plez b nice to me tomorrow

willb back
papai...

Sunday, 8 May 2011

semester macam SPM , . .

ASSALAMUALAIKUM WAHAI RAKYAT JELATA . . AQ NK AMPA SCAN LEKLOK TAJOK TUHH....FUHHHH !!!!! FEST DAY,SOALAN BM PON MCM X MW JA KT AQ,,,. .AAHAHAHAH...TAPY,ALHAMDULILLAH . . . . .AQ BLEY JWB BERKAT DOA MAK AQ. . ..
ESOK,MEANS ARINI LAHHH..EXAM BIOLOGY ,. . .HMMMMM . . NO KOMEN,,,,HAHAHAAA   , INSYALLAH . . .THEN,LUSA,PHYSICS . . . .KENA MARATON LAHHH AQ NIY. .TAK CUKUP MARATON NGN NELY  , TASHA N FARAHANA TEKTIAP ARY , MARATON LAM EXAM PLAK,,, . .
OKIELAH WAHAI RAKYATKU . . CEK NAK PI WT PETA KT BANTAI NI . . JUMPA ESOK. .
PAPAI MAPAI .

HARI IBU.. .HARI BAHAGIA

ASSALAMUALAIKUM . .WAHAI RAKYAT JELATAKU.. . GEDIK BETOL,.. HAHAHAH,.
TENGOK TAJOK TUHHH . .YEAH! SEMEMANGNYERRRR HARI IBU TAON NIY TERBAEK LHAHHHH !!!
ALHAMDULILLAH,PASNE X YH LAHH AQ SUSA2 ON FB OR BELOG GUNA MOBILE..MAK AQ YG TERCHENTA DAH BELIKAN AQ LAPTOP BESERTA CELCOM BROADBAND AND SEBIJIK HP PRINTER..SYUKUR PADA ALLAH . . . . TERIMA KASIH KT MAK AQ YG DAH BANYAK BERKORBAN UNTUK 2 ORG ANAKNYA YG HYPER NAKAI NIY . . 
DEAR MUM,,
JUST WANT U TO KNOW THAT I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHING THAT I HAD !!!!


TO RAKYA JELATA,SAT NAHHHHH. . CEK NK MEREHATKN JARI RUNCINGKU . . 
PAPAI . ..